Onze regels:

Als u net als velen gebruik wil gaan maken van de CombiTrailer, dient u zich te houden aan onderstaande voorwaarden.

Deze voorwaarden zijn opgesteld om onze partners zo goed mogelijk te voorzien van informatie, zodoende zij een optimale planning mogelijk kunnen maken.

 

ACCEPTATIE VERVOERSOPDRACHT
Een vervoersopdracht wordt alleen geaccepteerd nadat de gegevens en betaling elektronisch door ons zijn ontvangen.

CombiTrailer accepteert alleen aanlevering van uw zendinggegevens d.m.v. de webportal.

 LEVERINGEN NEDERLAND
Wij garanderen dat de goederen die op werkdag A kunnen worden afgehaald in de navolgende werkdagen, met als uiterste 4 werkdagen, tussen 09.00h en 17.00h binnen Nederland worden afgeleverd indien:

  • De verzendgegevens op de afhaaldag door ons zijn ontvangen vóór 13.00 uur
  • Als een zending aangemeld is, de zending ook daadwerkelijk klaar staat.
  • De verzendgegevens compleet zijn aangeleverd; Hierbij zijn naam, adres, postcode en plaats ontvanger verplicht
  • Aantal, eenheid en totaalgewicht van de zending
  • De goederen zijn voorzien van  naam, adres, postcode en plaats ontvanger

 LEVER- EN LOSTIJDEN
De tijden die u aangeeft zijn de openingstijden van het magazijn. Het minimale tijdsvenster moet 5 uur zijn. CombiTrailer behoudt zich het recht af te kunnen wijken van de gestelde levertijd. Dit omdat er tussendoor opdrachten binnen kunnen komen die op de route liggen. De laad- en levertijden dieworden gecommuniceerd zijn slechts ter indicatie.

 ADR GOEDEREN
De CombiTrailer neemt geen ADR goederen mee. Dit vanwege het feit dat dit niet met alle zendingen gecombineerd kan worden.
Wanneer u toch ADR goederen te verzenden heeft, neem dan contact met ons op.

 COLLO KENMERKEN
De maximale collobelasting bedraagt voor een collo 25 KG met een volume van max 0.5 CBM. Collo’s dienen deugdelijk verpakt te zijn.

 PALLETKENMERKEN
De maximale palletbelasting bedraagt voor een pallet 750 kg; de maximale pallethoogte bedraagt 220 cm (inclusief pallet), pallets dienen stabiel gestapeld te zijn.  Overbelading wordt als tweede pallet berekend.

 OVERSTEKENDE PALLETS
Overstekende pallets worden niet meegenomen. De goederen dienen binnen de pallet gestapeld te zijn. Onderstaande tekening ter verduidelijking.

FOUTIEF GESTAPELD      GOED GESTAPELD

 OVERBELADEN PALLETS

Van overbeladen pallets wordt het gewicht omgerekend naar het aantal in beslag genomen palletplaatsen, en minimaal per halve pallet-prijs extra getarifeerd.

 VERPAKKING
Goederen dienen dusdanig verpakt en/of geseald te zijn dat ze bestand zijn tegen normale transport handelingen.

 LEVERING IN STADSCENTRA EN OP DE WADDENEILANDEN
Indien wij door het afsluiten van stadscentra voor vrachtwagens gedwongen worden gebruik te maken van vrijgestelde vergunninghouders, zijn de extra kosten voor rekening van de opdrachtgever. Hetzelfde geldt voor leveringen op de Waddeneilanden. Deze zullen door middel van naheffing aan u gefactureerd worden.

 LOSTIJDEN
Voor de eerste pallet geldt een lostijd van 15 minuten en voor elke volgende pallet 2 minuten. Overschrijdingen worden belast à € 4,50 per 5 minuten.
Voor de eerste collo geldt een lostijd van 15 minuten en voor elke volgende collo 2 minuten. Overschrijdingen worden belast à € 3,00 per 5 minuten.
Deze kosten zullen doormiddel van naheffing gefactureerd worden.

 TWEEDE LEVERINGEN
Zendingen die om welke redenen ook, buiten onze schuld, niet kunnen worden afgeleverd, worden mee retour genomen en eventueel teruggeleverd aan de opdrachtgever tegen 50% van de vrachtprijs. De tweede levering berekenen wij extra aan u tegen het volledige tarief. Deze kosten zullen doormiddel van naheffing gefactureerd worden.

 TARIEVEN
De tarieven zijn geldig tot 31 december 2014 onder voorbehoud wijzigingen overheidswege.

 VERZEKERING
Goederen zijn tijdens transport verzekerd volgens AVC/CMR condities; voor eventuele gevolgschade zijn wij niet aansprakelijk. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze Algemene Voorwaarden.

Als u zich aanmeldt

ontvangt u ons keurmerk.